Tilbake
Skriv ut

Kulturløype

Tre dager med forskjellige kulturstasjoner, bl.a. dans, musikk og teater. Alle elevene på 9. trinn deltar. De blir delt inn i 6 grupper og vil ha 2 stasjoner pr dag.

Instruktører i 2017 (programmet for 2018 er ikke kjent ennå)

Siw Urå: dans
På danseverkstedet vil elevene få en smakebit av ulike danseformer slik  som streetdans og klassisk ballett. De vil også lære noen enkle danseriske verktøy for selv å kunne skape dans. Ungdommene oppfordres til å ha på treningstøy.

Esben G Vinsnes: stage fighting
Esben er personlig trener og scenekunstarbeider med hovedvekt på scenekamp. Bakgrunn fra Stella Polaris og 15 år som frilanser. Har blant annet koreografert for Kaptein Sabeltann i mange år. I Kulturløypa skal han lære bort enkel scenekamp. 

Merethe Sortland: aluminiumworkshop
I denne workshopen tester vi ut noen av egenskapene som aluminium har. Vi bruker plater av aluminium og lager et insekt eller en edderkopp. For å gi disse insektene og edderkoppene særpreg bruker vi perler og andre materialer. Kroppsbygning, antall bein, vinger og øyne som insekter og edderkopper har blir repetert for å lage et naturtro produkt.

Anders Tveit: Musikkkodingverksted
Vi lærer hvordan enkelt kunne programmere instrumenter, beats, lage effekter, spille/jamme sammen til å lage hele komposisjoner alt i en nettleser! Det eneste du trenger er en maskin nettbrett,laptop eller telefon og litt internett.
Ta gjerne og med headset.
Anders Tveit er komponist og musiker med langfartstid hvor bruken av teknologi er en viktig del av arbeidene hans. Tveit har komponert alt ifra lydinstallasjoner, elektro akustisk musikk til akustiske verker. Musikken hans er fremført både nasjonalt og internasjonalt og med flere utgivelser bak seg.

Skolens lærere: 2 temaer

Hver dag to økter på ca. 2 til 2,5 time:
9.00 – 11.15
11.45 – 14.00

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Holmestrand